Se din kommende bolig

Der er stadig plads til dig!

Der er stor interesse for at bo i Sjællandsk Muld, og mange boliger er allerede blevet fordelt på vores nuværende medlemmer. Men bare rolig, der er også plads til dig! På denne side kan du:

  • Kigge nærmere på boligerne og estimerede priser og se, hvilke der er ledige.
  • Læse mere om processen frem mod at komme til at bo i Sjællandsk Muld.

Ledige boliger

Bofællesskabet består af 3 klynger med 10-12 boliger, som er bundet sammen af et fælles udeareal. Boligerne bygges med en variation af højder, hvilket skaber rum og udkig til det smukke landskab.

På oversigten herunder kan du se hvilke boliger, der er ledige, så du kan finde den placering og boligtype, som er helt den rigtige for dig!  Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at reservere din drømmebolig.

Kig nærmere på boligerne

I oversigten herunder kan du læse en kort beskrivelse af boligerne samt se størrelser, priser, plantegninger, tværsnit mv. Nederst finder du priser på de forskellige typer byggegrunde. Bemærk at alle priser er inklusive boligens andel i fælleshus (8 kvm. per bolig), fællesområder, fælles bygninger mv.

2-værelses bolig i et plan med mulighed for hems. Findes uden niveauforskel (T1-A), med 1 meters niveauforskel (T1-B) og 2 meters niveauforskel (T1-C). Læs mere om de forskellige versioner herunder.

Prisen er inklusiv del af fælleshus (8 kvm udover de 50 kvm bolig).

Se materiale

3-værelses bolig i et plan med mulighed for hems. Findes uden niveauforskel (T2-A), med 1,5 meters niveauforskel (T2-B) og 2 meters niveauforskel (T2-C). Læs mere om de forskellige versioner herunder.

Prisen er inklusiv del af fælleshus (8 kvm udover de 75 kvm bolig).

Se materiale

4-værelses bolig i 2 plan (plus niveauforskelle) med mulighed for hems. Findes med 1 meters niveauforskel (T3-B) og med 2 meters niveauforskel (T3-C). Læs mere om de forskellige versioner herunder.

Prisen er inklusiv del af fælleshus (8 kvm udover de 100 kvm bolig).

Se materiale

5-værelses bolig i 2 plan (plus niveauforskelle) med mulighed for hems. Findes med 1 meters niveauforskel (T4-B) og med 2 meters niveauforskel (T4-C). Læs mere om de forskellige versioner herunder.

Prisen er inklusiv del af fælleshus (8 kvm udover de 125 kvm bolig).

Se materiale

Selvbyggergrundene er indelt i 3 kategorier:

  • Selvbyggergrund til hus på max 75 BBR-kvm: 1,148 mio kr. inklusiv overdækning
  • Selvbyggergrund til hus på max 100 BBR-kvm:1,415 mio kr.
  • Selvbyggergrund til hus på max 125 BBR-kvm: 1,682 mio kr.

Der er en række krav til selvbyggerhusene i forhold til bl.a. design og mål. Disse krav kan du læse mere om i nedenstående skitse- og dispositionsforslag, og ellers er du velkommen til at skrive til os på info@sjaellandskmuld.dk.

Prisen er inklusiv del af fælleshus (8 kvm udover selvbyggergrund).

Læs mere om husene, bofællesskabet og området

I pdf-filen kan du se en masse skitser over området og fællesskabet samt komme med i “maskinrummet” ved at læse om de overvejelser, som Effekt-arkitekterne har gjort sig i forbindelse med udviklingen af vores huse. Skitserne over boligerne i pdf’en er første version, så for at se de opdaterede tegniner henvises til ovenstående oversigt over de forskellige hustyper. Bemærk også, at tidsplanen til sidst i dokumentet ikke længere er gældende.

Sjællandsk Muld ønsker forskellighed

Bofællesskabet Sjællandsk Muld hylder diversitet, og vi ønsker derfor så vidt muligt at opnå følgende beboersammensætning:

– 5-6 husstande under 45 år.

– 12-14 børnefamilier

– 10-12 husstande i alderen 45-65 uden børn

– 8-10 alder 65+

Sådan ansøger du om en bolig.

For at købe en bolig i Sjællandsk Muld skal man først være medlem af vores forening. Der er to typer medlemskab; A-medlemskab og B-medlemskab. 


A-medlemskab: for interesserede, der vil følge projektet, have løbende information og deltage i generalforsamlinger. Kontingent: 250 kr. om året.

B-medlemskab: Her køber du plads på venteliste til en bolig og har mulighed for at engagere dig i arbejdsgrupper og bestyrelse. Pris: 55.000 (indskud som tilbagebetales, når projektet er realiseret). Læs mere i vores vedtægter om dette. Du skal have A-medlemskab for at kunne blive B-medlem.
Hvis du ønsker at blive A eller B medlem, kan du skrive til os ved hjælp af nedenstående kontaktformular.

Ansøg om en bolig

Eller stil spørgsmål til boligerne, forespørg om medlemskab etc.

Se kommende infomøder

© Copyright 2022 - Sjællandsk Muld